Close

Ikke registreret bruger endnu? Registrr dig nu og kom igang.

lock and key

Log ind til konto

Account Login

Har du glemt dit kodeord?

Laughing Stock

Laughing Stock - Jeppe Juel - Løb 13 - Copenhagen Cup 2011 - Op

Laughing Stock – Jeppe Juel – Løb 13 – Copenhagen Cup 2011 – Op

Verdensrekordholderen..

Laughing Stock

160 cm – født 2004

Rekord 1.13.4 – tjent 2.003.093 kr.
v. Fast Photo – Ourasine v. Ourasi.

Ofte hører man, at en avlshingst forener de bedste blodlinjer fra begge sider af Atlanten. Hvis der er en hingst det passer på, så er det LAUGHING STOCK!
SJ’s Photo – Speedy Crown – Star’s Pride – findes alle på den amerikanske side.Og fra Frankrig er der legendariske Ourasi – fire gange vinder af Prix d’Amerique, Prix de Frabce, Prix de Paris etc.

Ourasi fik kun ganske få afkom, og derfor er det særdeles interessant at hans blod kan videreføres gennem LAUGHING STOCK! LAUGHING STOCK er opdrættet på Sveriges førende stutteri, Menhammar og er født i 2004. Det stod tidligt i karrieren klart, at LAUGHING STOCK var en hest til lange distancer, og det blev dokumenteret ved at han som 5-åring vandt stayerløbet på Åberg-dagen, Malmø Stads Pris og året efter var han nummer to i ”stayerløbet over alle stayerløb” . Harper Hanovers på Solvalla. Desuden vandt LAUGHING STOCK også løb i Frankrig.
LAUGHING STOCK startede som 3-åring og han sluttede som 11-åring. Da havde han startet i alt 73 gange, vundet 21 sejre, 10 anden og 11 tredjepladser og tjent over 2 millioner kroner!

LAUGHING STOCK er indehaver af verdensrekorden i voltestart på 800 meter bane for ældre hingste på distancer op til 3000 meter med 1.15.2.

Faderen til LAUGHING STOCK er Fast Photo v. SJ’s Photo. Netop SJ’s Photo-blodet har slået fantastisk igennem i Danmark, hvor ikke blot SJ’s Photo har championhingst, men også hans søn ENS Snapshot.
Moderen til LAUGHING STOCK er også moder til topsprinteren Jocose (v Express Ride) 1.10.7 – 4.8 mio. SEK – Jocose er nu avlshingst i Sverige. Hans første årgang er fire år i år og indeholder bl.a. Sucre 1.11.9 – 1.5 mio. SEK.

I LAUGHING STOCK får du fransk blod med i afstamningen gennem legendariske Ourasi. LAUGHING STOCK er således en særdeles interessant avlshingst til det danske marked. Du får helt unikke blodlinjer i dit afkom, når du bruger LAUGHING STOCK!
LAUGHING STOCK tilbydes til en særdeles favorabel introduktionspris:
Kun 0 + 5.000 kroner excl. moms ved levende født føl!!

Henv. Leif Olsen – tlf. + 45 21 78 37 17